agriAB

برنامه کلاس ها  

sample image برنامه کلاس هاي آموزشگاه اتي نگرمهر
ادامه مطلب

بسته های آموزشی 

sample imageبسته هاي آموزشي شرکت مهندسي آتي نگرمهر
ادامه مطلب

ورود به سایت 

پرداخت اینترنتی  

مبلغ مورد نظر خود را درج بفرمایید
مبلغ به تومان:
توضیحات :
پرداخت بوسیله درگاه شتاب

اشتراک خبرنامه پیام کوتاه 



شماره همراه:

عضویت لغو عضویت

لطفا شماره خود را بدرستی وارد نمائید!

اوقات شرعی 



آتی نگرمهر ، هیچگونه شعبه و نمایندگی مجاز برگزاری دوره آموزشی و یا فروش زالو در سطح ایران و خارج از کشور ندارد و هر گونه سوء استفاده از نام و آرم این شرکت پیگرد قانونی دارد.

جهت حصول اطمینان هر گونه عقد قرارداد با شماره 02166967620 تماس حاصل فرمایید. با تشکر

پرورش قورباغه

 

در یک مزرعه ٢٦ هکتاری پرورش قورباغه که، ١٠ هکتارآن به صورت حوضچه وبرکه ها کوچک و بزرگ برای پرورش قورباغه از لارو تا  موجود کامل سطوحی کمتراز  ١٠تا  ٥٠٠ متری و عمق  حدود  ٨٠  سانتی متری  زیر آب برای قورباغه پس از رشد کافی صید شده و پوست وسر کنده و شکم آن خالی می شود و فقط تنه کامل همراه دو دست وپا با رعایت امور بهداشتی بسته بندی  وبه صورت تازه، یخ زده وکنسروی  آماده مصرف و وارد بازارمی شود .  در صورتی که، کارخانجات استحصال گوشت قورباغه در منطقه دایر گردد. از پوست و سایر اندام های داخلی آن بهترین کود کمپوست را می توان برای گیاها ن گلخانه ای و یا حتا کود برای پرورش سبزیجات و گیاها ن گرانقیمت تولید نمود و در مصرف کود های شیمیایی به مقدار قابل توجه ای برای سلامتی مفید نیستند صرفه جویی بهداشتی واقتصادی نمود.

 

در جهان امروز که، بیش از نیمی از مردم آن کمبود پروتیین دارند و دسترسی به مواد پروتیینی بسیار دشوار به نظر می رسد و از طرفی سطحی بیش از  ٥٠٠ هزار هکتار شالیزار و برکه های متروکه غیر قابل بهره برداری برای سایر محصولات گوشتی در ایران وجود دارد می توان با پرورش سایر آبزیان و یا قورباغه ضمن در آمد ی قابل توجه برای صاحبان زمین ها به کارگیری قشر عظیمی از جوانان و مردم منطقه  را نیز به دنبال خواهد داشت. گوشت های تولید شده در دنیا برای مصرف باید دارای حداقل خواهد خواص زیر باشد:

١- حاوی پروتیین های مفید  وبه اندازه کافی باشند و از نظر اقتصادی  در تولید مقرون به صرفه باشند.       

 

٢- غیر بهداشتی تولید نشود و ضررهای جانبی هم نداشته باشند.

 

٣- چرخ اقتصادی مملکت را به گردش در آورند.

۴- اصول شرعی و دینی آن نظر مد نظر قرار داده شود.


Ø    پرورش قورباغه خوراکی                                                       (مدت دوره 16 ساعت آموزشي )
سرفصل دروس:
ü     معرفي دوزيستان ، بيولوژي ، مورفولوژي ، رفتارشناسي ، توليد مثل ، سيكل زندگي ، عادات تغذيه و رده بندي دوزيستان
ü     شناسايي و ارائه صفحات كليدي
ü     هدف از پرورش قورباغه
ü     اهميت قورباغه در طبيعت و اقتصاد
ü     مزايا و محدوديت هاي قورباغه نسبت به ساير دوزيستان
ü     انواع روش هاي پرورش
ü     زيستگاه ها
ü     رشد و نمو
ü     آفات و بيماري هاي قورباغه
ü     ارزش غذايي پاي قورباغه
ü     توجيه اقتصادي طرح
ü     مجوز هاي لازم جهت احداث فارم پرورش
 
 
 
 
 

کلیه حقوق این وب سایت متعلق به شرکت مهندسی آتی نگر مهر می باشد .