سرفصل های دوره عبارتند از:
– فرآورده های تولید شیر در مزرعه و انتقال
– پاستوریزاسیون و عملیات سالم سازی
– تولید فرآورده های تخمیری(ماست،دوغ،کشک)
– تولید بستنی
– تولید خامه و کره
– تولید شیربرنج،فرنی
– تولید سایر فرآورده های لبنی(کفیر،قره قروت)
– تحلیل های توجیهی و اقتصادی کار
دوستانی که تمایل برای شرکت در دوره رو دارند هر چه سریعتر نسبت به ثبت نام اقدام نمایید.
جهت اطلاع از تاریخ برگزاری دوره ها به تقویم آموزشی سایت مراجعه کنید و جهت کسب اطلاعات بیشتر و ثبت نام با موسسه تماس بگیرید. 02166967620 – 09392074626 – 09122074627
همیشه اولین نفر باشید! برای اطلاع از آخرین تخفیفها و جدیدترین کالاها در خبرنامه ثبتنام کنید.
هنوز حساب کاربری ندارید؟
ایجاد حساب کاربریبرای خرید از محصولات و مشاوره گرفتن می توانید با شماره زیر تماس حاصل فرمایید یا در ایتا پیام دهید. 09398708047 رد کردن